Friday, June 10, 2022

Incendiu Pitesti

16 hours agoJoi 09 Iunie 2022 ora 2359 0 citiri Incendiu violent la aceasta ora in zona Arpechim Pitesti. Fumul gros a acoperit zona.


Primarul Municipiului Targoviște Vor Fi Plantati Aproximativ 500 De Arbori Si Arbusti Un Parc Construit De La Zero Pe Fonduri Europene In Municipiul Targovi

Video Incendiu puternic lângă Pitești.

. 5 hours agoIncendiul izbucnit vineri la o hală din zona industrială a Piteştiului a fost stins după 20 de ore. Din primele informaţii incendiul a izbucnit la o fabrică de butelii situată pe Drumul 23. Pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim.

Flăcările s-au extins pe o suprafață de 5000 de. Știre în curs de actualizare. 1 day agoUn incendiu puternic a izbucnit la Pitești în apropierea rafinăriei.

Locuitorii au fost avertizați prin. Incendiul a fost stins. În hală sunt depozitaţi solvenţi.

13 mașini de pompieri 3 case făcute scrum și mulți oameni distruși. Pentru stingerea focului au fost mobilizați pompieri din două județe. S-a intervenit pentru protecția unei construcții aflată pe o proprietate vecină și pentru.

1 day agoUn incendiu puternic are loc la o hală de pe drumul 23 de lângă hypermarketul Metro din Pitești joi seară. La fața locului. Un incendiu de o amploare fără precedent a izbucnit azi la o societate comercială de pe platforma fostului combinat petrochimic Arpechim Piteşti în apropiere de magazinul.

14 hours agoFlăcări uriașe au cuprins joi seară o hală în apropiere de Pitești. 23 hours agoIncendiu puternic la un depozit de butelii din Piteşti. Focul se propagă cu repeziciune iar o coloană de fum gros se vede de la o distanță de câțiva kilometri.

Stiri si informatii utile. Incendiu major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe. Din primele informații au fost cerute forțe suplimentare din alte județe iar echipele ISU.

Pitesti stiri Actualitate Un incendiu a izbucnit vineri in jurul pranzului in apropierea fotului Spitalului TBC din Pitesti la o cladire dezafectata. Proprietarul prezenta arsuri la faţă şi la un membru superior în total aproximativ 9 din suprafaţa corpului a. Incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești.

Update ora 1747 ISU ARGEȘ transmite. 7 autospeciale cu apă și spuma au plecat de urgența spre zona Drumul 23. În spațiul de aproximativ cinci mii de metri pătrați erau depozitate deșeuri și substanțe inflamabile.

Pompierii actioneaza cu 15 autospeciale. Mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges. Echipajele sunt însoțite și de o ambulanță.

Flăcările au avut zeci de metri înălțime iar fumul negru și dans putea fi văzut de la zeci. O autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism. Un incendiu puternic a izbucnit joi seară lângă Pitești.

Pompierii argeşeni intervin în continuare vineri dimineaţă pentru lichidarea incendiului izbucnit la un depozit de solvenţi din comuna Bradu lângă municipiul. Incendiu în centrul orașului în plină stradă. Din cauza degajărilor mari de fum s-a transmis și mesaj Ro-Alert.

1646 1 Un bărbat de 29 de ani și un. Alte 30 de persoane au fost evacuate de pe scară blocului. Accident grav în Târgovişte.

Pompierii spun că mai sunt doar focare mici. 1 day agoUn incendiu violent a izbucnit vineri seară la o hală din zona Drumul 23 de la ieșirea din municipiul Pitești spre autostrada 1 relatează presa locală. 1 day agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti acolo fiind trimise 15 autospeciale de stingere.

13 hours agoPompierii lucrează de mai bine de 13 ore pentru a stinge incendiul care a cuprins depozitul de substanțe periculoase din Pitești. Focul a cuprins o hala de solventi. Patru persoane au fost rănite.

11 hours agoUn incendiu foarte puternic a izbucnit joi seară lângă rafinăria Arpechim de la Pitești. Pompierii intervin să limiteze dezastrul. 1 day agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seara în Pitești la ieșirea spre A1.

Incendiu puternic la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti.


Argeș Acțiuni De Amploare Ale Polițiștilor Sute De Mașini Au Fost Verificate Pitesti Suv Car


Fără Precedent Incătușat Din Cauza Măștii La Metrou


Pin On Jurnaldecraiova


사회 문화 뉴스에 있는 핀


Pin On Jurnaldecraiova


Pin On Gnaeus Marcius Coriolanus

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya